Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Caz de neînţeles în Cahul: a tamponat o adolescentă biciclistă cu maşina de serviciu şi a fugit

7 Mai 2021 - 08:49
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar şi totodată revoltător s-a produs ieri în satul Vadul lui Isac din raionul Cahul. O biciclistă în vârstă de 18 ani, care mergea regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, după cum menţionează poliţia, a fost la un moment dat tamponată de un automobil, ce pare a fi de model Dacia Dokker. Şoferul însă, a fugit imediat de la locul accidentului, deşi fata fusese rănită în urma impactului.
Între timp a fost anunţată poliţia şi ambulanţa, adolescenta fiind preluată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au pornit şi căutarea şoferului vinovat, iar în scurt timp maşina a fost găsită, împreună cu şoferul ei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani, iar automobilul său s-a dovedit a fi unul de serviciu (poliţia a blurat imaginile pentru a nu denigra imaginea companiei, ale cărei însemne vizuale sunt aplicate pe el).
Acum şoferul riscă o penalitate usturătoare pentru părăsirea locului accidentului şi suspendarea permisului pentru o perioadă îndelungată. Dar, pe lângă asta, e vorba de o viaţă de om, până la urmă — or, biciclista putea fi rănită mult mai grav, iar fuga de la locul accidentului, lăsând un om rănit să zacă pe stradă, putea să ducă la curmarea unei vieţi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter