Caz unic raportat de poliţia din România: şofer prins beat două zile la rând, cu exact aceeaşi alcoolemie

17 Mai 2021, 18:27
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din judeţul Bacău, România, raportează un caz unic şi curios, care ar fi nostim dacă n-ar însemna şi pericol în trafic. În ziua de 12 mai, un şofer din comuna Balcani, judeţul Bacău, a fost prins de un echipaj de poliţie conducând în stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 1.43 mg/l în aerul expirat. Conform procedurii obişnuite, poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi i-au reţinut permisul de conducere. Până aici a fost doar un caz trist, dar standard.
Poză simbol

A doua zi, însă, la 13 mai, acelaşi şofer a fost prins din nou în stare de ebrietate la volan, de acelaşi echipaj de poliţie! Mai mult ca atât, echipajul a dat peste acest şofer în cu totul altă localitate, pe traseul DC185 din Ludaşi. Culmea este că atunci când i s-a măsurat alcoolemia, aceasta era exact aceeaşi ca şi în ziua anterioară: 1.43 mg/l!

Oricât de nostim ar suna coincidenţa şi repetiţia faptelor, poliţiştii au decis nu doar să-l documenteze pentru condus în stare de ebrietate şi condus fără permis, ci şi să-i aplice arest preventiv, dată fiind recidiva admisă de şofer.
0
1,377
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!