Cei trei protagonişti The Grand Tour, surprinşi în filmarea unei noi serii speciale, la bordul unui Citroen SM

5 Mai 2021, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
Ultimii doi ani emisiunea The Grand Tour s-a lăsat prea mult aşteptată, cu prea puţine episoade noi lansate. Încă înainte de pandemie, echipa a decis să treacă în regim de serii speciale, în loc de sezoane depline, doar că ulterior au mai fost filmate doar 3 asemenea serii şi lansate doar două. Practic, o serie pe an.
Fireşte, şi pandemia şi-a spus cuvântul, filmările unei serii din Rusia fiind anul trecut anulate. Acum, însă, se pare că cei trei protagonişti au revenit la treabă, fiind surprinşi în sudul Marii Britanii la filmările unei noi serii speciale. Şi nu oricum, ci toţi la bordul unui legendar Citroen SM. De ce legendar, zicem noi? Pentru că era una din cele mai geniale mostre de inginerie, cu inimă Maserati şi o multitudine de inovaţii, despre care noi am scris ceva timp în urmă aici.
Aseară şi cei de la The Grand Tour au confirmat că filmările sunt în toi, însă, înainte de a vedea publicat ceea ce se filmează acum, ştim că mai există un episod filmat, care se află în ultima etapă de producţie şi ar trebui să apară în viitorul apropiat.
0
1,128
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!