Cel mai neaşteptat fan al motocicletelor Ural e Brad Pitt

28 Mai 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Brad Pitt, pe lângă faptul că e unul din cei mai renumiţi actori de la Hollywood, e şi un mare pasionat de motociclete, având o colecţie cu piese foarte diverse şi interesante.
Printre ele se numără, fireşte, câteva exemplare Harley Davidson, dar dincolo de o marcă oarecum evidentă pentru un american, Brad Pitt are şi câteva modele mult mai sofisticate ca alegere — BMW-uri clasice de pe vremea celui de-al doilea război mondial, un MV Augusta, o replică a lui Triumph Bonneville, mai multe KTM-uri, cel puţin un Ducatti, ba chiar şi o super scumpă Scotland FE Ti XX, produsă din titan şi fibră de carbon, care costase circa 300,000 dolari SUA, întrucât fuseseră produse doar 13 exemplare.
Dar cea mai neaşteptată piesă din colecţia sa e un Ural! Da, o motocicletă Ural cu ataş, din epoca modernă. Brad Pitt a fost surprins pentru prima dată conducând Uralul său chiar în ziua de revelion, pe 31 decembrie 2011, când îl luase pe fiul său Pax de 8 ani pe atunci şi făcuse o tură cu motocicleta prin împrejurimile Los Angeles-ului. Era o motocicletă modernă Ural, numită Tourist pe piaţa americană, dar în esenţă e foarte aproape ca şi construcţie de cele cunoscute din perioada sovietică.
Surprinzător, dar Brad Pitt a păstrat Uralul în colecţia, din când în când mai făcându-se văzut cu el în public. Ultima dată a fost surprins cu el în 2019, fapt care confirmă clar că achiziţia unui Ural n-a fost un experiment de scurtă durată, ci o cumpărătură avizată, a unui fan care înţelege şi admiră ce cumpără. Mai mult ca atât, Uralul nu este unica motocicletă cu ataş din colecţia lui Brad Pitt, el mai având şi un BMW clasic similar.
1
1,766
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!