Coliziune la viteză de 270 km/h între un Renault şi un MINI pe o autostradă din Germania şi toţi oamenii au supravieţuit

25 Mai 2021, 08:21
Ilie Toma
Un accident la viteză enormă s-a produs duminică seara pe autostrada A1, în apropiere de joncţiunea Wisskirchen, între un Renault şi un MINI, ambii şoferi părând să aibă o parte din vină pentru producerea lui.
Poză simbol

MINI-ul era condus de un adolescent de 19 ani, şi anume acesta gonea cu 270 km/h, având probabil vreo ediţie sportivă John Cooper Works şi totodată limitatorul de viteză dezactivat, dacă a putut ridica o asemenea viteză cu un MINI. Până aici tânărul n-a făcut nimic ilegal, acel sector de autostradă fiind unul nelimitat la viteză. Însă problema era că tânărul îşi filma vitezometrul cu telefonul în momentul când atingea 270 la oră, iar din cauza asta n-a sesizat la timp că un Renault a schimbat banda spre stânga pentru a depăşi un camion. Respectiv, când a observat Renault-ul din faţa sa, era prea târziu, iar MINI-ul său a lovit cu putere Renault-ul din spate, după care a fost proiectat spre spatele camionului depăşit de Renault.

Ambele maşini au fost grav avariate. În MINI se afla tânărul de 19 ani şi un pasager de 18 ani. În Renault, însă, era un bărbat de 54 de ani la volan, având alături toată familia sa — soţia şi doi copii, ambii de 13 ani. Toţi pasagerii, din ambele maşini, aveau centurile cuplate ca la carte, iar asta a făcut ca toţi şase oameni să nu sufere decât răni minore în urma acestui accident crunt! Cei din Renault au fost îngrijiţi la faţa locului, cei din MINI au fost preluaţi la spital şi eliberaţi acasă după câteva ore.

Iată ce înseamnă ca toţi ocupanţii unui automobil, inclusiv pasagerii spate, să aibă cuplate centurile! În acelaşi timp, iată la ce poate duce distragerea unui şofer la volan cu filmarea pe telefon a vitezelor uriaşe pe care încearcă acesta să le atingă.
0
9,014
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!