Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cybertruck întrece concurenţii chiar şi până la startul producţiei cu peste un milion de comenzi

27 Mai 2021 - 16:16
Denis Godorozea
Deşi tot mai mulţi constructori auto se lansează cu propriile modele în segmentul pickup-urilor electrice, în special în SUA, se pare că Tesla Cybertruck bate toţi concurenţii din start, chiar dacă nu a fost lansat încă în producţia de serie. Mai nou, au apărut informaţii precum că modelul electric a reuşit performanţa să acumuleze peste un milion de comenzi preliminare.
Cybertruck a început, de altfel, foarte bine cariera din momentul prezentării oficiale în toamna anului 2019. În primele zile după debut pickup-ul electric a reuşit să acumuleze un total de peste 250 mii comenzi preliminare, iar chiar şi în ciuda amânărilor startului de producţie şi modificărilor pe care le va suferi modelul până a ajunge în varianta de serie numărul doritorilor de a rezerva un Cybertruck este în continuă creştere. Astfel încât acum numărul total de comenzi preliminare a depăşit borna de un milion. Asta înseamnă că peste 350 mii comenzi au fost plasate în mai puţin de un an, or ultima actualizare în acest sens a fost oferită de Tesla în vara anului trecut, când Cybertruck depăşise borna de 650 mii comenzi preliminare.
Cea mai populară versiune în rândul cumpărătorilor este cea cu două motoare electrice, de mijloc, la preţ de 49,900 dolari americani — circa 48% din totalul comenzilor. Totodată, pentru pachetul de pilot automat optează circa 2/3 din clienţi, asta chiar dacă opţiunea costă 10,000 dolari americani.
Amintim că Elon Musk a promis să înceapă producţia noului Cybertruck către sfârşitul acestui an, astfel încât primele exemplare să fie livrate cumpărătorilor în primele săptămâni din 2022. Către anul 2025 americanii planifică să producă anual 100 mii unităţi, iar asta înseamnă cozi îndelungate pentru Cybertruck în următorii ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter