Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(FOTO) Maşini japoneze superbe, modificate, la o întâlnire spontană în Moldova

10 Mai 2021 - 11:04
Ilie Toma
În Moldova avem fani foarte pasionaţi de maşini japoneze, iar cunoscătorii avansaţi ai acestora ştiu că în istorie au existat şi mai există atât de multe modele geniale nipone, încât dacă ai dorinţă şi perseverenţă, cu siguranţă îţi poţi găsi un model şi un exemplar care să-ţi ungă sufletul şi să-ţi dea senzaţii superbe. Trei asemenea maşini japoneze speciale au pozat de curând alături în Chişinău, la o întâlnire spontană a pasionaţilor lor.
E vorba de o Honda Civic, un Nissan Skyline şi un Subaru Impreza WRX. Partea frumoasă e că, deşi te duc cu gândul la sportivitate prin aspectul lor exterior, nimic nu trădează vreun exces de tuning fără gust, cum se practică adesea. În cazul celor 3 maşini nipone din Moldova — acestea arată foarte discret şi cu mult bun gust, iar asta le creşte şi mai mult valoarea în ochii cunoscătorilor adevăraţi.

Civic, spre exemplu, pare absolut obişnuit la prima vedere, doar spoilerul de pe portbagaj sugerând cumva o performanţă sporită. Când deschizi capota, însă, se descoperă adevărata revelaţie a acestei maşini — un motor superb, cu celebrul sistem VTEC, curăţat şi îngrijit în cel mai mic detaliu. Ştim că motorul e modificat pentru performanţă mai mare decât cea de stoc, dar nu-i ştim deocamdată parametrii exacţi. Dacă proprietarul acestui Civic citeşte acest articol, te rugăm mult să ne scrii un mesaj privat, am vrea să aflăm mai multe despre maşina ta!
La fel de bine arată şi motorul lui Subaru, fiind vorba de un boxer, bineînţeles. Turboaspirat şi cu multă putere în stoc, putere care a fost dusă, din nou, mult mai sus, datorită modificărilor. Din nou, dacă ne citeşte proprietarul, am vrea să aflăm mai multe despre maşina ta!
Şi, în fine, în trio e prezent şi un Nissan Skyline, modificat substanţial pentru a se apropia de performanţele unui GTR, din câte înţelegem. Se pare că proprietarul său l-a ochit cu foarte mult timp în urmă în Dubai, de unde l-a cumpărat şi apoi l-a transportat şi înmatriculat în Moldova, maşina asta având încă numere de model vechi! Deci e clar, maşina asta ascunde în spatele său o istorie absolut fantastică, pe care vom încerca s-o aflăm în detaliu şi să ţi-o prezentăm într-un articol separat.
Una e cert: în Moldova avem mult mai mulţi pasionaţi adevăraţi de maşini superbe decât ar crede mulţi dintre noi, pasionaţi care ştiu să aleagă modelele cu adevărat interesante, ştiu să înţeleagă ingineria lor şi să aplice modificări potrivite şi ştiu să le păstreze ca nişte adevărate bijuterii de-a lungul anilor! Care dintre cele 3 maşini japoneze îţi place cel mai mult?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter