Flota poliţiei din Dubai a fost suplinită cu proaspătul SUV premium Genesis GV80

25 Mai 2021, 16:24
Denis Godorozea
Flota maşinilor de poliţie din Emiratele Arabe Unite (EAU) de mai mulţi ani surprinde comunitatea auto cu supercar-uri şi piese de lux angajate în asigurarea ordinii publice. Mai nou, flota a fost completată cu proaspătul SUV premium din Coreea de Sud, Genesis GV80, ce de curând a devenit disponibil şi în Europa.
SUV-ul a fost pregătit special pentru departamentul de poliţie din Dubai de către constructorul premium coreean. Genesis GV80 apare în imagini oficiale cu livrea verde specifică flotei poliţieneşti din oraşul din EAU, dar nu are inclus vreun girofar pe acoperiş. Părţile nu au dezvăluit nici destinaţia SUV-ului, dar nici substratul tehnic, astfel sub capotă se poate afla fie benzinarul turbo de 2.5 litri şi 300 CP la activ, fie unitatea biturbo V6 de 3.5 litri, ce oferă 375 CP.
Ei bine, date fiind dimensiunile şi poziţionarea de piaţă a noului Genesis GV80, cel mai probabil acesta nu se va aventura în tragerea la răspundere a şoferilor buclucaşi. Or, pentru asemenea misiuni departamentele poliţieneşti din Dubai dispun de modele precum Lamborghini Aventador, Porsche de tot soiul şi chiar Bugatti Veyron. Curând flota va mai fi completată chiar şi cu pickup-ul electric Tesla Cybertruck, care abia urmează să marcheze debutul comercial.
0
1,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!