La doar 16 ani, un tânăr din Moldova este cercetat penal pentru răpirea unui automobil

17 Mai 2021, 14:06
Denis Godorozea
Un adolescent de 16 ani este cercetat penal acum pentru răpirea unui automobil. Potrivit poliţiei, tânărul este suspectat că ar fi răpit un automobil de model Toyota RAV4 Hybrid de pe teritoriul unui service auto, unde acesta fusese plasat, probabil, pentru reparaţii. Adolescentul a fost reţinut în scurt timp în urma acţiunilor întreprinse de poliţie.
Cazul a avut loc în 25 aprilie, oamenii legii fiind sesizaţi de proprietarul maşinii, un bărbat de 40 de ani. Acesta le-a relatat poliţiştilor că maşina a fost furată chiar de pe teritoriul unui service auto din sectorul Botanica al capitalei. Prejudiciul a fost estimat la 272,800 MDL, deci aproximativ 12,625 euro.

În urma acţiunilor întreprinse de oamenii legii, maşina a fost depistată abandonată pe strada Butucului din Chişinău. În scurt timp a fost identificat şi reţinut şi suspectul, tânărul de 16 ani, care şi-a recunoscut vina şi a declarat că a luat maşina doar ca să se plimbe după ce a văzut că cheia se află în habitaclul maşinii. Acum este cercetat penal pentru răpirea maşinii, iar pentru fapta comisă, dacă va fi găsit vinovat, adolescentul riscă să ajungă după gratii pe un termen cuprins între 1 şi 3 ani, sau să achite o amendă cuprinsă între 29,000 şi 67,500 MDL.
1
1,049
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!