Manhart a pregătit un VW Golf GTI cu surplus de putere şi habitaclu inspirat de Rolls-Royce

20 Mai 2021, 17:27
Denis Godorozea
Atelierul Manhart a prezentat propriul program de tuning pentru noua generaţie a hot-hatch-ului Volkswagen Golf GTI. Pachetul de modificări prevede un surplus de putere pentru unitatea turbo de 2.0 litri, un aspect exterior mai agresiv, dar şi modificări pentru habitaclu, inspirate de Rolls-Royce, ce pe o compactă sportivă arată niţel ciudat.
Pe exterior tunerii nu au îndrăznit să introducă prea multe modificări, or, noul Golf GTI a beneficiat de un kit exterior surprinzător de agresiv din uzină. Nou este şi difuzorul integrat în bara de protecţie posterioară, iar cumpărătorii pot selecta dintr-o colecţie originală de jante din aliaj uşor. Modelul din imagini este echipat cu un set de 19 ţoli cu multiple spiţe.
De un grad similar de modificări beneficiază şi habitaclul hatch-ului german, surprinzător aici fiind plafonul cu luminiţe LED ce formează în tandem un tablou stelar, ce poate fi iluminat în diverse nuanţe, precum pe limuzinele de lux din gama Rolls-Royce.
Pentru unitatea 2.0 TSI de sub capotă cei de la Manhart au pregătit o nouă unitate de control, numită MHtronik, ce aduce un surplus de 45 CP şi 55 Nm, respectiv până la o putere maximă de 290 CP şi 425 Nm. Tunerii nu au dezvăluit, însă, ce efect are această creştere asupra caracteristicilor dinamice, dar cel mai probabil GTI-ul semnat de Manhart câştigă câteva zecimi de secunde în faţa unei versiuni standard, care accelerează până la 100 km/h în aproximativ 6 secunde.
Opţional clienţii pot solicita pachetul de arcuri modificate pentru suspensii, ce rezultă într-o gardă la sol micşorată cu 40 mm, dar şi un sistem de evacuare mai zgomotos. Tot opţional poate fi bifat un sistem de frânare mai performant, cu etriere şi discuri de frână modificate.
0
1,098
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!