Moldova: un tânăr beat a furat o maşină chiar din faţa bisericii, iar acum riscă închisoare

13 Mai 2021, 12:11
Denis Godorozea
Un tânăr riscă să ajungă după gratii pe un termen de până la trei ani după ce a furat maşina unei femei, chiar din faţa bisericii, unde a fost parcată. Cazul a avut loc în or. Codru, mun. Chişinău, în noaptea dintre 1 şi 2 mai 2021. Din fericire, maşina a fost identificată, iar suspectul reţinut.
Potrivit comunicatului poliţiei, proprietara a depistat că maşina de model Ford Fiesta i-a fost răpită în dimineaţa zilei de 2 mai, aproximativ ora 5:00. Automobilul fusese parcat în apropierea unui lăcaş sfânt de pe strada Sihastrului din oraşul Codru, municipiul Chişinău. Şoferiţa a sesizat imediat poliţia, iar inspectorii au demarat o anchetă şi au pornit în căutarea unităţii de transport răpite. Potrivit estimărilor, prejudiciul cauzat victimei constituie circa 100 mii lei.
În scurt timp maşina a fost depistată abandonată pe o altă stradă din oraşul Codru, iar ulterior a fost identificat şi suspectul, un tânăr de 22 ani. Acesta şi-a recunoscut vina, invocând că a răpit maşina pentru a se plimba, fiind în stare de ebrietate. Pe marginea cazului a fost iniţiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport. Infracţiunea prevede amendă cuprinsă între 29,000 şi 67,500 lei, sau închisoare pe un termen cuprins între 1 sau 3 ani. Poliţia nu a informat, însă, dacă şoferul va fi cercetat şi pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.
0
856
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!