Motivul neobişnuit pentru care a fost arestat acest Rolls-Royce Phantom în Italia

27 Mai 2021, 14:11
Denis Godorozea
Un Rolls-Royce Phantom livrat din Rusia în Italia a fost arestat în scurt timp de autorităţi, după o verificare a nivelului de echipare a limuzinei de lux. Maşina urma să fie revândută în statul european, dar acum a fost reţinută de oamenii legii şi va putea fi recuperată doar în anumite condiţii, destul de dureroase pentru viitorul proprietar.
Limuzina de lux a fost importată în Italia pentru a fi ulterior expusă într-un showroom, unde să-şi găsească un nou proprietar. La import, însă, oamenii legii au dispus arestarea maşinii din cauza tapiseriei neobişnuite din piele de crocodil de o specie ce este pe cale de dispariţie în prezent. Respectiv, cel puţin în Occident, o asemenea tapiserie este interzisă prin lege.
Importatorul Rolls-Royce-ului va fi acţionat în judecată, unde vor fi stabilite toate circumstanţele. La ora actuală nu se cunoaşte dacă tapiseria este autentică sau ar fi vorba despre un tuning realizat pe teritoriul Rusiei. Proprietarul maşinii, însă, a fost informat despre condiţiile în care ar putea recupera maşina: retapisarea habitaclului şi achitarea sumei de 20 mii euro.
0
1,519
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!