Noua Tesla Roadster va putea accelera în 1.1 secunde până la 100 km/h, datorită pachetului de rachetă Space X

25 Mai 2021, 09:23
Ilie Toma
Fanii Tesla aşteaptă cu sufletul la gură lansarea noii generaţii Tesla Roadster, iar judecând după capacitatea producătorului american de a-şi surprinde consta publicul cu lansări fascinante, toţi aşteaptă un nou model care să uimească profund lumea.
Un fan Tesla a descoperit recent un indice preţios despre ce am putea afla în curând cu toţii despre viitorul Roadster. Acesta vizita cel mai important muzeu auto de pe coasta vestică a SUA, Petersen Automotive Museum, situat chiar în Los Angeles, nu foarte departe de sediul central Tesla Motors, când a observat o placă cu o poză a viitorului Roadster şi chiar un comentariu despre evoluţia noii generaţii în raport cu precedenta!
Tocmai aici, pe această placă, se menţionează că noua generaţie Tesla Roadster, este capabilă de o acceleraţie unică în lume de 1.1 secunde de la 0 la 60 mph (o paralelă americană a timpului măsurării acceleraţiei de la 0-100 km/h, care corespunde de fapt 0-96 km/h). Această accelerare demonică va fi posibilă, atenţie, graţie pachetului Space X, care va conţine nu doar motoare electrice, ci şi un soi de motoare reactive, după conceptul celor de rachetă, dar mai mici, evident!
Fireşte, nu se ştiu încă foarte multe despre aceste motoare, pentru că modelul încă n-a fost lansat oficial de Tesla, dar, dacă se reuşeşte un timp de 1.1 secunde de acceleraţie, asta înseamnă dominaţie mondială absolută, or, până şi cele mai puternice hipercar-uri actuale din lume nu reuşesc decât un timp de 1.9 secunde pentru această performanţă.
0
1,870
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!