Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţiştii de frontieră au reţinut un Skoda Superb şi un VW Sharan la intrare în ţară. Ce nereguli au depistat?

12 Mai 2021 - 11:02
Denis Godorozea
Poliţiştii de frontieră informează despre reţinerea a două mijloace de transport la punctele de trecere Leuşeni şi Costeşti. Este vorba despre un Skoda Superb şi un Volkswagen Sharan, la care oamenii legii au depistat nereguli cu numerele de identificare şi actele oferite de şoferi.
Potrivit comunicatului, un cetăţean a încercat să introducă în ţară un Skoda Superb produs în 2016 şi înmatriculat anterior în Belgia, automobilul fiind tractat de un microbuz. În timpul verificării, însă, inspectorul a sesizat modificări de ştanţare a numărului de caroserie la modelul ceh. Persoana care a încercat să introducă maşina în ţară nu a putut explica neregulile depistate, invocând că s-a angajat doar să transporteze maşina, dar nu este proprietarul ei. Astfel, maşina a fost reţinută pentru verificări mai ample.
Cel de-al doilea vehicul reţinut, un monovolum de model Volkswagen Sharan, a fost indisponibilizat după ce poliţiştii de frontieră au stabilit că certificatul de înmatriculare prezentat de posesorul maşinii este atribuit, de fapt, unui alt automobil similar, înmatriculat în ţara noastră. Potrivit oamenilor legii, numărul de caroserie indicat în certificatul de înmatriculare nu coincide cu cel aplicat pe caroseria maşinii introduse în ţară. Mai mult de atât, monovolumul german, ca şi Superb-ul vizat mai sus, tot fusese tranportat pe o platformă, dar avea şi partea frontală avariată. Şi în acest caz posesorul maşinii nu a putut oferi explicaţii despre automobil şi certificatul de înmatriculare străin.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter