Tesla anunţă startul livrărilor pentru pickup-ul Cybertruck! Compania a expediat scrisori clienţilor

20 Mai 2021, 14:56
Denis Godorozea
Tesla se pregăteşte să dea start livrărilor pentru primul pickup din gamă — monstruosul Cybertruck. Offroader-ul electric a menţinut tradiţia lansată de celelalte modele din gamă, lansarea sa fiind amânată de mai multe ori din momentul prezentării oficiale din diverse motive. Anterior se anticipa că Cybertruck va marca debutul comercial în 2020, iar acum Tesla promite să livreze primele exemplare de serie până la sfârşitul acestui an.
Cel puţin, startul producţiei de serie a fost promis de Tesla în cadrul email-urilor oficiale expediate clienţilor ce au precomandat un Cybertruck din momentul deschiderii comenzilor preliminare imediat după debutul din toamna anului 2019. Scrisoarea nu specifică careva termeni exacţi, dar promite că producţia va începe mai aproape de sfârşitul acestui an, respectiv, livrările ar urma să înceapă cam prin decembrie 2021 — ianuarie 2022.
Producţia Tesla Cybertruck va avea loc în cadrul noii uzine Gigafactory, construite în statul american Texas. Uzina nu şi-a început încă activitatea, dar se pare că producţia în statul american va demara mai devreme decât la noua uzină din Berlin. Dar nici în acest sens Tesla şi Elon Musk nu introduc careva clarităţi şi termeni exacţi.
Ei bine, presa americană sugerează că mulţi au fost şi cei care nu au recepţionat un asemenea email informativ în rândul clienţilor ce au precomandat un Cybertruck. Probabil, lucrurile vor deveni mai clare odată cu reacţia oficială a reprezentanţilor Tesla. Amintim că lansarea noului Cybertruck a fost amânată de mai multe ori în ultimele luni, iar compania americană şi-a îndemnat clienţii potenţiali să testeze şi să achiziţioneze alte modele din gamă până la apariţia pickup-ului electric. Totodată, în prezent nu există informaţii actuale despre modificările pe care le va suferi Cybertruck în calea sa spre linia de producţie, or mai devreme Elon Musk a sugerat că varianta finală se va distinge de conceptul spectaculos, prezentat în 2019.
0
1,059
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!