Tunerii japonezi prezintă cel mai stilat pachet de tuning pentru noua generaţie BMW Seria 4

18 Mai 2021, 16:30
Denis Godorozea
Atelierul japonez de tuning 3D Design a prezentat propriul pachet de modificări pentru noua generaţie BMW Seria 4. Deocamdată pachetul pregătit este disponibil pentru versiunile de serie a coupe-ului bavarez cu pachetul de uzină M Sport Package bifat, dar ulterior vor apărea pachete de modificări şi pentru versiunile de performanţă semnate de divizia M.
Este cazul când aspectul exterior al maşinii poate fi modificat spre bine cu ajustări minime, or japonezii de la 3D Design nu se oferă să transforme coupe-ul într-un monstru feroce de nerecunoscut, cum obişnuiesc o bună parte din tuneri când vine vorba de un program dedicat maşinilor de performanţă. Este vorba despre câteva elemente aerodinamice adiţionale, revopsirea unor suprafeţe de caroserie şi un set de jante arătoase.
Aşadar, pe exterior coupe-ul modificat de 3D Design poate fi distins prin splitter-ul frontal ataşat de partea de jos a barei frontale, dar şi pragurile laterale mai mari. Pe caroserie pot fi aplicate dungi contrastante, de la aripile faţă până la cele posterioare, iar elementele de decor exterioare, precum gurile de ventilare, calandrul şi difuzorul posterior pot fi revopsite într-o nuanţă neagră lucioasă şi astfel nu prea sunt evidenţiate pe fundalul culorii de bază gri a maşinii. Toate acestea sunt completate de setul de jante Type III de 20 ţoli cu 5 spiţe, probabil cele mai stilate jante de acest fel din ceea ce s-a lansat în ultimii ani, nu?
Pe maşina de prezentare au mai fost ataşate emblemele atelierului de tuning, dar cel mai probabil acestea nu se vor regăsi pe maşinile modificate ale clienţilor. Pachetul a fost denumit Aero Kit, dar japonezii nu au specificat şi preţul setului oferit. Ulterior cu pachete similare se vor alege şi versiunile mai performante M4, dar şi, probabil, sedanurile Seria 3/M3.
0
1,337
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!