Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un bărbat care făcea poze la locul unui grav accident pe autostradă în Germania, obligat de poliţişti să se uite îndelung la victime

4 Mai 2021 - 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că poliţia germană e tot mai dură şi mai neiertătoare faţă de cei pe care-i numeşte „gură-cască”, referindu-se la oamenii, care se apropie de locul producerii unui accident şi filmează sau fotografiază efectele acestuia, doar de dragul de a posta mai târziu imaginile pe reţelele sociale, încurcând totodată şi lucrului forţelor de intervenţie.
Duminică seară un grav accident de circulaţie s-a produs pe autostrada A3 din Germania, lângă Frankfurt, spre direcţia Koln, după un viraj mai strâns. Două automobile defectate staţionau aici pe banda de urgenţă, în afara benzilor de circulaţie. Un camion însă, şi-a pierdut traiectoria corectă şi a intrat direct în cele două maşini staţionate, spulberându-le. Un bărbat de 35 de ani a murit la faţa locului, o altă femeie de 27 de ani a decedat ulterior la spital.
Traficul a fost restricţionat cât timp forţele de intervenţie încercau să salveze vieţi. Un bărbat, însă, a ieşit cu capul afară dintr-una din maşinile ce aşteptau deblocarea autostrăzii, şi a început a face poze cu telefonul său la locul accidentului, unde erau resturi de maşini, dar şi victima decedată. Asta i-a înfuriat pe poliţişti, care l-au scos imediat din maşină, l-au adus lângă trupul victimei decedate, de 35 de ani, l-au descoperit şi l-au pus să se uite îndelung la victimă. După care, fireşte, bărbatul gură-cască a fost documentat şi urmează să primească o penalitate usturătoare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter