Un şofer beat a încercat să fugă de poliţie cu un VAZ, dar s-a ales cu dosar penal

11 Mai 2021, 16:16
Denis Godorozea
Poliţia a relatat despre cazul unui bărbat reţinut în seara zilei de ieri în satul Oniţcani, raionul Criuleni, fiind depistat în stare de ebrietate la volan. După ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul de 44 ani a îndrăznit să pornească la drum cu propria maşină, un VAZ 2106, iar apoi a şi încercat să fugă de poliţie.
În seara zilei de ieri un echipaj de patrulare aflat la datorie a depistat un automobil de model VAZ circulând haotic. Oamenii legii au solicitat imediat şoferului să oprească maşina, dar acesta a ignorat somaţiile legale şi a luat-o la fugă cu maşina în încercarea de a scăpa basma curată. Poliţiştii, însă, au pornit în urmărire, iar în scurt timp au reuşit să oprească şoferul buclucaş.
Acesta a fost înlăturat de la volanul maşinii şi supus testului alcoolscopic, care a indicat o concentraţie de 0.84 mg/l de alcool în aerul expirat de bărbat. În consecinţă, şoferul aventuros riscă să fie sancţionat cu o amendă în mărime de la 17,500 lei până la 25,000 lei pentru faptul că nu a oprit la somaţia inspectorilor, iar pentru că a riscat să conducă mijlocul de transport în stare de ebrietate s-a mai ales şi cu un dosar penal. Din ceea ce putem vedea în imaginile publicate de poliţie, VAZ-ul a fost ridicat şi transportat la parcarea specială.
0
381
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!