Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un superb Volkswagen Beetle clasic, scos la vânzare în Moldova

23 Mai 2021 - 09:08
Ilie Toma
Volkswagen Beetle e cu siguranţă unul din cele mai legendare modele ale perioadei sale, fiind poreclit în diferite ipostaze şi regiuni cu tot soiul de nume alternative — Kafer, Bug, sau Type 1, aşa cum se numea el oficial în documentele uzinei. Azi modelele Beetle sunt la mare căutare nu doar printre colecţionarii clasice de maşini, ci şi printre designeri, fotografi, studiouri foto şi de producţie cinematică, dar şi organizatori de evenimente, or, maşina asta arată bine peste tot, în orice imagini.
Un exemplar restaurat în condiţie estetică superbă e vândut acum şi în Moldova. Maşina e are un motor de 1.3 litri şi, deşi şi-a petrecut o mare parte din ultimii ani în Moldova, a fost restaurată să arate pur şi simplu impecabil, fiind vopsită într-o combinaţie de alb şi negru, asortată cu accesorii numai bune pentru sesiuni foto. Ba chiar maşina are şi numere BUG, de la una din poreclele sale.
De fapt, maşina asta e vândută de un moldovean, despre care noi am scris anul trecut, că-şi dezvoltase o afacere din pasiunea sa pentru VW-urile clasice. Tot el avea şi un VW Transporter T2 clasic, T2-ul venind la diverse evenimente în rol de photobox. Acest Beetle se alătura evenimentelor fie în rol de piesă de decor, fie în rol de caretă a mirilor, transportânu-i pe aceştia pe tot parcursul zilei de nuntă dintr-un punct în altul, în locul limuzinelor clişeice.
Starea tehnică de azi a Beetle-ului e una bună, dar principalul său avantaj e totuşi aspectul, la care s-a muncit cu adevărat mult, atât exterior cât şi interior. Tocmai de asta, maşina e vândută cu un preţ care poate părea piperat pentru unii, dar care va fi înţeles de către cei ce sesizează numărul de ore de muncă ce trebuie depuse pentru a face un VW Beetle vechi să arate aşa. Proprietarul său cere 8,585 euro pe el.
Ce părere ai, îşi merită acest VW clasic din Moldova banii ceruţi pe el? Îţi place felul în care l-a făcut să arate actualul proprietar moldovean?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter