Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Unul din cele 250 Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Makinen a fost vândut la preţ dublu la licitaţie

4 Mai 2021 - 13:03
Denis Godorozea
Cea mai valoroasă bijuterie din colecţia Mitsubishi Heritage a fost vândută la licitaţie săptămâna trecută pentru preţ dublu faţă de valoarea iniţială. Este vorba despre sportiva Lancer Evolution VI Tommi Makinen, una din cele doar 250 produse iniţial şi comercializate la aproximativ 50 mii lire sterline conform cursului actual.
Seria Tommi Makinen a fost introdusă pentru a marca cea de-a patra victorie adusă de legendarul pilot de rally în cariera Mitsubishi. În total au fost produse doar 250 maşini din seria exclusivistă, toate comercializate în scurt timp după lansare. Modelul din imagini, însă, a rămas în portofoliul constructorului japonez, fiind utilizat pentru prezentări şi evenimente speciale.
Pe exterior şi în habitaclu maşina este marcată cu inscripţiile distinctive Tommi Makinen, standard fiind inclus volanul Momo şi scaunele sport Recaro. În raport cu celelalte versiuni, ediţia Tommi Makinen avea jante din aliaj de 17 inch livrate de Enkey. Toate cele menţionate completate cu modificări tehnice pentru unitatea de 2.0 litri, inclusiv un turbocompresor revizuit de titan.
În total divizia britanică Mitsubishi a vândut în cadrul licitaţiei piese de colecţie în suma totală de peste 400 mii lire sterline, iar cea mai valoroasă maşină a fost sportiva roşie semnată de Tommi Makinen, ce şi-a găsit un nou proprietar în schimbul sumei de 100,100 lire sterline.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter