(VIDEO) Accident la intersecţia străzilor Hristo Botev şi Dacia din Chişinău, surprins de o cameră de bord

29 Mai 2021, 13:24
Redacţia PiataAuto.md
Chiar azi dimineaţă vorbeam într-un alt articol despre dificultăţi de traversare a aceleiaşi intersecţii din Chişinău la săgeata adiţională verde a semaforului, iar câteva ore mai târziu, tot în dimineaţa zilei de azi, aici a fost surprins un accident produs între un autoturism şi microbuz Ford Transit.
Camera de bord a autorului filmării era instalată pe un automobil ce circula dinspre viaduct spre bulevardul Dacia, şi a prins accidentul începând cu secunda imediat următoare impactului, atunci când cele două vehicule ricoşează deja şi opresc. Din imagini e greu de presupus exact care din ele şi cum circula în momentul impactului, dar sunt două scenarii mai probabile: Ford Transit circula dinspre Hristo Botev spre viaduct, virând stânga, şi şi-a încheiat manevra prea târziu, lovindu-se cu autoturismul care venea dinspre Dacia prea devreme. Sau, autoturismul venea dinspre strada Trandafirilor şi Fordul dinspre Dacia, dar tindem să credem că primul scenariu e mai probabil.

Dacă a surprins cineva momentul impactului mai clar pe o cameră de bord, ne puteţi expedia video-ul la redacţie printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Anna Polschina
0
626
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!