Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident la intersecţia străzilor Hristo Botev şi Dacia din Chişinău, surprins de o cameră de bord

29 Mai 2021 - 13:24
Redacţia PiataAuto.md
Chiar azi dimineaţă vorbeam într-un alt articol despre dificultăţi de traversare a aceleiaşi intersecţii din Chişinău la săgeata adiţională verde a semaforului, iar câteva ore mai târziu, tot în dimineaţa zilei de azi, aici a fost surprins un accident produs între un autoturism şi microbuz Ford Transit.
Camera de bord a autorului filmării era instalată pe un automobil ce circula dinspre viaduct spre bulevardul Dacia, şi a prins accidentul începând cu secunda imediat următoare impactului, atunci când cele două vehicule ricoşează deja şi opresc. Din imagini e greu de presupus exact care din ele şi cum circula în momentul impactului, dar sunt două scenarii mai probabile: Ford Transit circula dinspre Hristo Botev spre viaduct, virând stânga, şi şi-a încheiat manevra prea târziu, lovindu-se cu autoturismul care venea dinspre Dacia prea devreme. Sau, autoturismul venea dinspre strada Trandafirilor şi Fordul dinspre Dacia, dar tindem să credem că primul scenariu e mai probabil.

Dacă a surprins cineva momentul impactului mai clar pe o cameră de bord, ne puteţi expedia video-ul la redacţie printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Anna Polschina
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter