(VIDEO) Accidentul cu două maşini de poliţie în drag racing în SUA a fost surprins de camera unui poliţist

5 Mai 2021, 11:08
Denis Godorozea
Un accident incredibil cu participarea a două maşini de poliţie s-a produs în capitala SUA la sfârşitul lunii aprilie, când două echipaje poliţieneşti au participat într-o cursă ilegală pe drumurile publice. La un moment dat unul din cei doi poliţişti buclucaşi a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de cea de-a doua maşină. Acum autorităţile americane au publicat în mediul online imaginile surprinse de camera de bord a unui poliţist participant la acel accident, ce a surprins şi momentul impactului.
Amintim că, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu careva victime omeneşti, singurele persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind chiar poliţiştii de la bordul celor două automobile. Maşinile au fost declarate, însă, daună totală după impact şi nu vor mai putea fi reabilitate. Totodată, daune materiale au mai fost aduse şi persoanelor private şi autorităţilor municipale. Deocamdată poliţia nu a oferit mai multe detalii despre mersul anchetei şi nu a informat cine se face vinovat de producerea accidentului, dar un ofiţer a fost dat afară din forţele de ordine, iar ceilalţi trei mai sunt implicaţi în anchetă.
Cum putem vedea în materialul video publicat, impactul s-a produs după ce şoferul celei de-a doua maşini de poliţie a pierdut controlul volanului şi a derapat. Maşina în care se afla poliţistul care a captat momentul impactului s-a ciocnit lateral cu cea de-a doua maşină, iar impactul a fost suficient de puternic pentru a declanşa airbag-urile frontale.
0
1,122
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!