(VIDEO) Americanii de la Traxxas au pregătit un monster truck pe baza noului Ford Bronco

13 Mai 2021, 17:34
Denis Godorozea
Compania americană Traxxas, stabilită în Texas, a pregătit un adevărat monster truck pe baza noului offroader Ford Bronco, abia lansat oficial pe piaţa americană. Bronco beneficiază de roţi imense pentru a se aventura nu doar pe nisip şi offroad, dar şi pentru a cuceri pietre şi roci imense. Însă acest Bronco nu va putea fi utilizat de adevăraţii pasionaţi de offroad, ci mai mult de copiii lor.
Deci, avem în faţă o nouă jucărie electrică, copia la scară 1/10 a noului Ford Bronco. Modelul are la bază platforma TRX4, creată anterior de compania americană şi utilizată pentru jucării la scară inspirate de Land Rover Defender. Maşinuţa dispune de un motor electric, mai performant în raport cu ceea ce se oferă deobicei pe asemenea modele, dar şi o pregătire pentru aventuri în spaţii mai dificile, cum putem vedea şi în videoul publicat mai jos.
Replica lui Bronco a moştenit şi componentele platformei TRX4, cu câte un diferenţial pentru ambele punţi, suspensii rezistente şi baterie de 5,000 mAh, suficientă pentru circa 2 ore de exploatare continuă. Bateria şi motorul electric sunt integrate în interiorul platformei compacte.
Culmea este că cei de la Traxxas lansează şi un set generos de accesorii pentru jucăria asta, precum troliul frontal ce poate tracta greutăţi de până la 4.5 kg! În lista opţiunilor se mai regăsesc şi caroserii de rezervă, pentru eventualele reparaţii în cazul în care offroader-ul compact va avea de suferit în urma unei noi aventuri.
Preţul pentru creaţia asta porneşte de la circa 550 dolari în SUA, iar fiecare opţiune adiţională impune costuri suplimentare. De exemplu, caroseria de rezervă costă 145 dolari, iar cu toate opţiunile incluse preţul ar putea depăşi chiar şi o mie de dolari per un set.
0
1,604
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!