Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) BMW M5 E60, Mercedes E55 AMG W211 şi Audi RS6 C6 se întrec între ele pentru a afla cine e mai rapid

16 Mai 2021 - 21:36
Ilie Toma
Foarte des vedem modelele actuale cele mai puternice de la Audi, BMW şi Mercedes-Benz întrecându-se între ele. Mult mai rar, însă, sunt puse la linia de start modelele cu 2 generaţii în urmă a acestor modele, devenit deja clasice între timp.
În video-ul de mai jos se întâmplă anume asta. La linia de stat a venit un legendar BMW M5 din generaţia E60 (E61 în cazul break-uilui) cu un motor V10 sub capotă. Alături — un Mercedes-Benz E 55 AMG nu mai puţin legendar, din generaţia W211 (S211 în cazul break-ului) cu motor V8 de 5.5 litri, cu compresor mecanic. Ambele aceste modele aveau tracţiune spate. Şi, în fine, lângă ele a venit şi un Audi RS6 din generaţia C6, dotat tot cu un motor V10, de 5.0 litri. Dar spre deosebite de V10-ele BMW-ului, cel de pe Audi era turboaspirat, aşa că producea cu 71 CP mai mult. Iar pe deasupra, Audi era unicul din cele 3 care mai avea şi tracţiune integrală quattro.
E clar cine a învins din cele 3 modele, nu-i aşa? Poţi ghici şi cine a ajuns ultimul la final? Nu-ţi stricăm plăcerea, te lăsăm să afli singur din video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter