(VIDEO) Cei de la Porsche ne povestesc cum au muncit cândva la crearea renumitului Mercedes 500E W124

31 Mai 2021, 13:41
Ilie Toma
Istoria asta e cunoscută deja practic de toţi fanii lumii auto: motorizarea 500E a legendarului W124 a fost creată de Porsche, la comanda celor de la Mercedes-Benz. Nu pentru că Mercedes n-ar fi putut, poate, dar pentru că în felul ăsta şi-au ajutat colegii din Stuttgart, care, în acele vremuri, o duceau mai rău, dar erau nişte ingineri superbi.
Respectiv, misiunea Porsche a fost să se găsească o metodă de a integra un nou motor V8 de al Mercedes-Benz sub capotă, de a face toate dezvoltările şi ajustările necesare întregii maşini, pentru ca această nouă motorizare să fie una desăvârşită în materie de performanţă şi calitate. Şi au făcut-o atât de bine şi de special, încât mai apoi cei de la Mercedes-Benz le-au încredinţat şi asamblarea acestor modele! Da, versiunea 500E (numită mai apoi E500) a fost asamblată la uzina Porsche!
Dar până acum toate astea le auzeam din articole şi informaţii documentate prin arhive. Mai nou, însă, chiar cei de la Porsche au decis să spună lumii întregi istoria din perspectiva lor, invitându-i chiar pe oamenii care au fost implicaţi în acest proiect legendar. Da, în video-ul de mai jos vorbesc oamenii care au muncit la crearea legendarului Mercedes 500E W124. Aşa că, fără a o mai lungi cu cuvintele, te invităm să-l savurezi pur şi simplu!
0
1,359
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!