(VIDEO) Cel mai pasionat fan de BMW M3 trăieşte în Turcia şi are o colecţie de vis

6 Mai 2021, 14:01
Ilie Toma
Cât de frumos e când ajungi în viaţă să-ţi îndeplineşti visul de a avea un întreg garaj, cu maşini speciale. Nu, nu supercar-uri de ultimul răcnet, cu care să te tai mare, ci maşini pe care ţi le dictează sufletul!
În Turcia există un asemenea om, ce trăieşte în fiecare zi visul împlinit. Îi spune Can Eyilik şi e un arhitect din Istanbul, dar întâi de toate e un mare fan de BMW M3. Pentru el, acesta e modelul suprem, pe care-l îndrăgeşte trup şi suflet. Şi pentru că viaţa şi cariera pe care o are îi permite să-şi dezvolte aspiraţiile, şi-a proiectat şi construit un garaj de vis, în care şi-a pus exemplarele de M3 pe care a ajuns să le deţină.
Cel mai mult dintre ele îl adoră pe un BMW M3 CSL din generaţia E46. Dacă M3-ul normal al acestei generaţii dezvolta 343 CP, atunci ediţia CSL a fost una limitată doar la anul 2004, doar la 1,383 de maşini produse, era cu 110 kg mai uşoară decât un M3 standard şi livra 360 CP. Iar pe lângă asta, venea şi cu un kit special, dar şi cu accesorii distincte. Anume maşina asta, una din doar cele 1,383 produse, e preferata arhitectului din Turcia, cu care iese adesea nu doar pe străzi, ci şi pe circuit.
Următoarea maşină din garajul său e una şi mai rară de atât — un M3 GT din generaţia E36. Asemenea ediţii speciale s-au produs doar în anul 1994, în rol de partidă pentru omologare specială. Doar 356 de maşini au fost asamblate vreodată, iar Can, din Turcia, o are pe numărul 179, ea fiind şi unica din ţara sa. Maşina asta livra 295 CP şi venea doar în culoare verde închis, British Green. Putea atinge încă atunci o viteză maximă de 275 km/h!
Desigur, un fan adevărat de BMW M3 nu putea să nu aibă şi un M30 E30 în garajul său de vis. Can are unul roşu, pe care-l porecleşte Henna, de la numele vopselei. A fost şi primul M3 pe care l-a cumpărat în viaţa sa şi chiar dacă e un M3 standard, nu în vreo ediţie specială ca şi celelalte două, are un loc aparte în inima sa.
Vezi mai jos un scurt video special cu marele pasionat de BMW M3 din Turcia şi garajul său de vis!
0
3,658
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!