(VIDEO) Cum a fost la DGR 2021 Chişinău: evenimentul motocicletelor rafinate şi a motocicliştilor manieraţi

28 Mai 2021, 12:27
Ilie Toma
Duminica trecută, la Chişinău, dar şi în alte circa 700 de oraşe din lume, s-a desfăşurat cel mai frumos şi sofisticat eveniment dedicat motocicletelor rafinate şi motocicliştilor manieraţi: Distinguished Gentleman’s Ride, sau DGR, pe scurt.
Tot duminică noi am publicat un reportaj cu imagini brute de la faţa locului şi ziceam că cel mai fascinant în tot evenimentul a fost să constatăm cât de multe motociclete superbe, stilate, există deja în Moldova. E un curent ce prinde tot mai multă popularitate, un curent ce schimbă stereotipurile vechi ale unor motociclişti care se numeau bikeri şi aveau imaginea aia de bandă agresivă, grotească. Aceşti motociclişti vin să pună în evidenţă cu totul alte valori, a unei pasiuni ce se savurează frumos, civilizat, cu modele de motociclete ce se aleg cu pricepere.

Ei bine, acum organizatorii evenimentului din Chişinău au publicat şi video-ul oficial al DGR 2021, care transmite cât de poate de bine această atmosferă de care vorbim mai sus. Aşa că te invităm să vezi acest video şi să te laşi duşi de atmosfera din el, pentru că inspiră şi te face să vrei să faci parte din ea!
0
1,212
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!