(VIDEO) Cum arată o Skoda Fabia din mâinile managerilor Coca Cola, după 12 ani de alergare şi peste 600 mii km parcurşi

11 Mai 2021, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Managerii Coca Cola sunt o clasă aparte de şoferi în Rusia şi alte câteva ţări, pentru că sunt cei care cursează foarte mult spre clienţii permanenţi şi potenţiali, atât din oraşe cât şi din sate mai îndepărtate, în încercarea de a vinde cât mai mult şi mai bine.
Ritmul de muncă e întotdeauna unul alert, cu o listă mare de clienţi la care trebuie să se ajungă, iar kilometrii se învârt cu duiumul în fiecare zi. Prin urmare, maşinile lor sunt întotdeauna alergate nemilos, iar de la o tură la alta nu prea are cine să le îngrijească, să le ofere dragoste şi pasiune, sau măcar, elementar, să le spele. Dacă pe dinafară aceste maşini mai văd din când în când câte un compresor de apă, atunci în interior spălătoriile se pot produce chiar şi o odată în an.
Aşadar, poţi să-ţi imaginezi cum arată o Skoda Fabia după 12 ani de asemenea regim de muncă în mâinile managerilor Coca Cola din Rusia. O asemenea maşină a venit într-un atelier de detailing, pentru o curăţare profundă, dar nu pentru că i s-a făcut milă cuiva de la companie de starea maşinii, ci pentru că atelierul le-a cerut-o pentru filmarea video-ului de mai jos, în schimbul procedurii gratuite. Că dacă n-ar fi cerut-o ei, Skoda mai alerga mai departe, în starea în care este!
Să zicem că maşina a fost murdară şi neîngrijită, ar însemna să fim prea diplomaţi. Să zicem că a fost aproape un haos de murdărie şi lipsă de orice respect pentru maşina asta — am fi mai aproape. Probabil doar unele taxiuri din ţările estice ar putea echivala starea acestei Fabia, în momentul în care a intrat în atelier.

Când a ieşit de acolo, însă, părea a fi cu totul altă maşină Deşi avea peste 600 mii km pe bod, maşina părea să fi întinerit până la vreo 200 mii km. Un vânzător şmecher de maşini n-ar fi rezistat tentaţiei să-i dea cifra de parcurs înapoi, poate chiar până pe la vreo 60 mii km, şi s-o vândă cu o poveste frumoasă despre dragostea cu care a fost tratată această Skoda, nu-i aşa?
0
12,619
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!