(VIDEO) Cum arată un radar mobil camuflat din Zurich, Elveţia

31 Mai 2021, 11:32
Redacţia PiataAuto.md
Majoritatea dintre noi se plâng adeseori pe radarele mobile camuflate ca nişte adevărate capcane pe drumuri. În multe ţări acestea sunt permise într-o formă sau alta şi practicate adeseori. Dar elveţienii par să fie cei mai inventivi dintre noi în modurile deocheate în care camuflează aceste radare.
Chiar şi prin oraşe, există radare mobile vizibile, puse pe o anumită perioadă pe anumite străzi, apoi mutate în altă parte şi tot aşa, fără vreo avertizare sau semnalizare a radarului, şi asta se face pentru ca şoferii să nu încetinească doar în anumite zone ale oraşului, iar în restul să gonească, ci să respecte limitele de viteze pe toată suprafaţa urbei.
Aşadar, probabil cel mai ingenios radar a fost surprins de curând pe o stradă din oraşul Zurich, Elveţia. Aici radarul poliţiei a fost mascat în bena unui camion, pus alături de alte utilaje şi materiale, iar camionul a fost parcat pe trotuar, lăsând impresia că participă la nişte lucrări de mentenanţă. Dar dacă te uiţi foarte atent de după plasă şi printre toate utilajele din benă, observi acea cutie cu sticlă de deasupra, unde se ascunde şi camera care fixează încălcările. Fireşte, radarul munceşte singur, fără nevoia vreunui poliţist alături, iar ulterior expediază amenzile prin poştă.
0
2,636
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!