Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Da tu ştii cine-s eu? O şoferiţă s-a dat în spectacol în faţa poliţiei la Măgdăceşti

12 Mai 2021 - 14:41
Redacţia PiataAuto.md
O şoferiţă din Moldova, în vârstă de 53 de ani, s-a dat de curând într-un lung spectacol în faţa poliţiei, după ce a fost oprită pe traseul M2 în perimetrul localităţii Măgdăceşti, având o viteză de 70 km/h pe un traseu cu limita admisă de 50 km/h.
Până aici, nimic obişnuit, şi şoferiţa ar fi putut să-şi ia amenda cuvenită şi să nu mai repete fapta. Dar dânsa a ales să strige la agentul de patrulare, negând că ea ar fi încălcat viteza, după care a invocat tot soiul de replici, care trebuiau, pesemne, să-l înduplece sau să-l descurajeze pe poliţist să-i aplice amenda cuvenită — „da eu lucrez acolo, da tu ştii cine sunt eu, da fecior-miu Petrică lucrează acolo şi vei da faţă în faţă cu el”. Poliţistul s-a ţinut dârz, având o purtare exemplar de amabilă. Dar spectacolul a continuat până la momentul în care femeia l-a şi sunat pe Petrică, îndemnându-l să vină la Măgdăceşti.

Într-un final, poliţistul a descoperit că, pe lângă depăşirea vitezei, femeia avea, de fapt, permis de categoria F, care permite conducerea troleibuzelor, dar nu şi categoria B, pentru autoturisme! Prin urmare, doamna a fost documentată pentru ambele încălcări, ea mai având şi amenzi neachitate anterior.

Vedeţi întregul moment în video-ul comprimat în 6 minute de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter