(VIDEO) Este oare Toyota Hilux cu adevărat indestructibilă? Un vlogger american a pus la îndoială legendarul test Top Gear

29 Mai 2021, 13:41
Redacţia PiataAuto.md
Vă amintiţi de celebrul reportaj al trio-ului de la Top Gear de cândva, astăzi aflat la The Grand Tour — Ckarson, Hammon şi May? Atunci când ei au încercat să distrugă o Toyota Hilux prin cele mai chinuitoare experienţe şi n-au reuşit, deşi la urmă au pus-o şi pe o clădire ce a fost demolată, iar la final maşina din ruine oricum a pornit?
Ei bine, un vlogger american, cunoscut pentru experienţe mult mai controversate, de multe ori aflate la limita legalităţii şi absurdului, a pus la îndoială legendarul test Top Gear şi a vrut să repete experienţa distrugerii unei Toyota Hilux prin prisma sa.
Pe parcursul a două episoade, i-a organizat cele mai absurde şi dăunătoare teste pentru maşină, încercând s-o distrugă, unele teste fiind mai nostime, altele mai deplasate, dar, în fine, scopul a fost ca această Toyota să se desfacă în bucăţi, chinuită de aceste experimente. Lucru pe care ea a refuzat să-l facă!
Vezi mai jos cele două episoade ale experimentelor sale.
0
756
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!