Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Îi ocoleşte pe toţi la semafor şi apoi trece la roşu: manevra unui Renault Megane din Chişinău

26 Mai 2021 - 15:01
Redacţia PiataAuto.md
Când vezi asemenea manevre, făcute de către unii şoferi din Chişinău, îţi zici că pe lângă încălcările grave ale regulamentului rutier, la mijloc e şi o lipsă totală de respect faţă de toţi ceilalţi şoferi din trafic. Nu e un caz absolut unic, din păcate, dar asta nu-l face mai puţin periculos şi generator de potenţiale accidente.
Un Renault Megane a fost surprins azi dimineaţă ocolindu-i pe toţi cei care aşteptau la un semafor, trecând şi peste trecerea de pietoni, după care a intrat în intersecţie şi a virat la stânga la culoarea roşie a semaforului. Toate astea s-a întâmplat pe un bulevard mare al capitalei — Alba Iulia — cu 6 benzi de circulaţie, care se intersectează cu o stradă mai îngustă, de 2 benzi — Pelivan. Ca să ne dăm seama cât de periculoasă poate fi această intersecţie, e suficient să ne amintim de accidentele grave şi sonore petrecute numai în ultimii doi ani.

Deci, ce poate motiva un şofer la un asemenea comportament? Tupeu? Indiferenţă? Nerăbdară? Nepăsare? Grabă? Urgenţă? După execuţia manevrei nu pare nici a fi vreo urgenţă ieşită din comun, deci orice motivaţie pare mult prea neimportantă faţă de riscul generat.

Ce părere ai? De ce se mai întâmplă asemenea cazuri în Chişinău?

Vezi mai jos video-ul care ne-a fost expediat la redacţie de către un vizitator, care a preferat să rămână anonim.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter