(VIDEO) Imprudenţa a generat un accident bizar cu trei maşini fără şoferi

21 Mai 2021, 09:43
Denis Godorozea
Trei maşini au fost accidentate în doar câteva clipe din simpla imprudenţă a unui angajat al companiei de transport. Clipul video cu momentul impactului a devenit viral în mediul online şi rămâne inexplicabil până acum.
Incidentul a avut loc, aparent, în SUA. Un Jaguar F-Type decapotabil a căzut de pe platforma remorcii pe care a fost transportat, după care a accidentat un Chevrolet Silverado şi un Nissan GT-R, parcate în preajmă. Nu cunoaştem dacă şi celelalte două maşine au fost transportate acolo cu aceeaşi platformă sau au fost parcate de proprietari mai devreme, dar se pare că Jaguar-ul a fost ultimul automobil ce urma să fie livrat.

Daunele produse sportivei britanice nu par a fi critice, dar oricum costisitoare, or până a accidenta pickup-ul Chevrolet, Jaguar-ul a suferit o lovitură puternică de asfalt, în momentul când a căzut de pe cel de-al doilea nivel al platformei pe care fusese transportat. Cel puţin, toate maşinile implicate vor avea nevoie de câte o nouă bară de protecţie.
0
765
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!