Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Imprudenţa a generat un accident bizar cu trei maşini fără şoferi

21 Mai 2021 - 09:43
Denis Godorozea
Trei maşini au fost accidentate în doar câteva clipe din simpla imprudenţă a unui angajat al companiei de transport. Clipul video cu momentul impactului a devenit viral în mediul online şi rămâne inexplicabil până acum.
Incidentul a avut loc, aparent, în SUA. Un Jaguar F-Type decapotabil a căzut de pe platforma remorcii pe care a fost transportat, după care a accidentat un Chevrolet Silverado şi un Nissan GT-R, parcate în preajmă. Nu cunoaştem dacă şi celelalte două maşine au fost transportate acolo cu aceeaşi platformă sau au fost parcate de proprietari mai devreme, dar se pare că Jaguar-ul a fost ultimul automobil ce urma să fie livrat.

Daunele produse sportivei britanice nu par a fi critice, dar oricum costisitoare, or până a accidenta pickup-ul Chevrolet, Jaguar-ul a suferit o lovitură puternică de asfalt, în momentul când a căzut de pe cel de-al doilea nivel al platformei pe care fusese transportat. Cel puţin, toate maşinile implicate vor avea nevoie de câte o nouă bară de protecţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter