(VIDEO) Măiestrie de şofer de camion în manevre prin spaţii deosebit de înguste prin Paris

25 Mai 2021, 12:19
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile am publicat un material în rezultat unor testări ample a pilotului automat pentru camioane în SUA. În urma acelui experiment, organizatorii au constatat că un camion condus de pilotul automat a ajuns la destinaţie cu 10 ore mai devreme decât un camion condus de un şofer, în mare parte din cauza timpului regulamentar necesar odihnei şoferului.
Acel articol a fost foarte popular în rândurile cititorilor noştri, foarte mulţi oameni, mai ales din cei implicaţi direct în transport, comentând cu întrebări foarte relevante despre ce va face un camion condus autonom în multitudinea de situaţii dificile, specifice, când doar experienţa şi măiestria umană pot aduce un deznodământ pozitiv. Iar situaţia surprinsă în video-ul de mai jos e tocmai una din ele.
Totul se întâmplă într-un cartier central din Paris, acolo unde un camion Volvo vine să livreze materiale la o construcţie, cu acces pe o stradă îngustă, înconjurată de un gard ce delimitează un spaţiu de doar câţiva metri lăţime lângă edificiul reconstruit. Prin urmare e vorba de o stradă foarte îngustă, de pe care camionul trebuie să intre printr-un spaţiu îngust într-o fâşie de spaţiu dintre gard şi clădire. Şi toate astea trebuie făcute cu un camion enorm, cu remorcă, care mai e şi încărcat.

Pare imposibil? Nu şi pentru şoferul acestui camion, dotat cu abilităţi şi măiestrie în a-şi manevra camionul! Vezi cum s-a descurcat în video-ul de mai jos.
0
2,197
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!