(VIDEO) Manevră tupeistă a unui şofer de autobuz din Chişinău, surprinsă în trafic

28 Mai 2021, 07:48
Redacţia PiataAuto.md
În ultimele luni şoferii de autobuze din Chişinău dau tot mai des exemple de comportament tupeist şi neregulamentar, ştirbind imaginea unei profesii şi unui grup de şoferi care se distingea cândva prin profesionism şi maniere exemplare în trafic.
Ieri un şoferul de autobuz Isuzu a fost surprins pe strada Albişoara din Chişinău, executând o manevră absolut de neînţeles. Autobuzul era plasat pe cea mai din stângă bandă, cea de-a treia, rezervată exclusiv manevrei de întoarcere. Şoferul, însă, a decis să schimbe brusc două benzi spr dreapta chiar înainte de punctul unde ar fi trebuit să întoarcă, iar imediat după asta a oprit în staţia de transport public!
Cu alte cuvinte, şoferul de autobuz ştia în mod evident că urmează o staţie unde trebuie să oprească, dar a ales să conducă atât de haotic şi tupeist pentru... ce? Noi nu vedem o explicaţie plauzibilă, nici cele câteva secunde pe care le-ar fi putut economisi, neavând suficientă justificare pentru un asemenea condus. Iar dincolo de toate, acesta e un transport public, de oameni, mulţi oameni — cum de sunt admişi şoferi ce conduc în asemenea mod la volanul autobuzelor ce transportă mii de oameni zilnic fiecare din ele? Sau e nevoie să se producă un accident precum cel din Rusia de ieri pentru ca cei responsabil de angajarea şi disciplina acestora în trafic să înceapă a acţiona?
0
2,460
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!