(VIDEO) Momentul când conduci un camion cu bare de fier în Thailanda şi o Toyota îţi taie colţul

7 Mai 2021, 14:19
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii care nu respectă alţi şoferi, colegi de trafic, sunt enervanţi peste tot în lume. Şi mai iritante pot fi situaţiile de trafic pentru şoferii de camioane, ale căror vehicule sunt mai mari, mai lente uneori şi cu anumite goluri de vizibilitate, care fac manevrele nerespectuoase ale altor şoferi şi mai dificile.
Iar dacă e vorba de o ţară în care asta se întâmplă la fiecare câteva minute, atunci unii şoferi de camioane nu au altă soluţie decât să-şi echipeze camionul cu bare de protecţie de fier dur, astfel încât eventualele tamponări de trafic să fie mai puţin dureroase şi să nu le vâre camionul în noi şi noi zile de reparaţii.
E tocmai situaţia unui şofer de camion din Thailanda, care şi-a montat bare dure şi de atunci, se pare că circulă un pic mai relaxat. Poate un pic prea relaxat, ar spune unii, or, un video surprins de camionul său, al unui incident petrecut la sfârşitul lunii aprilie, ar putea stârni discuţii contradictorii. Un van Toyota, ce pare a fi de model Sienna, a ţinut cu tot dinadinsul să-i taie agresiv colţul, atunci când banda cu virare obligatorie, pe care circula aceasta s-a încheiat, iar pe unica bandă de deplasare înainte mergea camionul. Toyota a decis să taie brusc colţul şi e drept că nici şoferul de camion nu s-a stresat foarte tare cu vreo frânare bruscă. În rezultat, Toyota a fost buşită bine de tot, apoi aruncată pe acostament, mai dezbătând vreo două obstacole în calea sa.
Şoferul de camion a oprit din politeţe ceva mai încolo de locul accidentului, pentru a se asigura că cei din Toyota sunt bine şi a aştepta poliţia. Fireşte, şoferul din Toyota a fost declarat vinovat de toată situaţia. Datorită barelor dure, camionul n-a avut nevoie de reparaţii şi şi-a putut continua drumul ulterior.
0
5,798
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!