(VIDEO) Momentul unui accident bizar dintr-o intersecţie din Chişinău: un BMW exemplar i-a permis trecerea unui Ford, iar acesta l-a lovit

17 Mai 2021, 12:08
Redacţia PiataAuto.md
Un accident total de neînţeles s-a produs azi dimineaţă într-o intersecţie din Chişinău. Şoferul unui BMW X5, care circula pe un drum cu prioritate, a oprit exemplar înainte de o intersecţie, pentru că strada era aglomerată şi nu era suficient spaţiu după intersecţie, ca să o poată traversa. Da, există şi asemenea şoferi de BMW exemplari, în ciuda reputaţiei generale care circulă în popor!
Odată staţionat înainte de intersecţie, BMW-ul a lăsat spaţiu pentru ca maşinile venite de pe strada intersectată să poată traversa această joncţiune, cu prudenţa necesară, pentru că celălalt sens al drumului cu prioritate era liber şi acolo puteau exista alte vehicule. Un Ford a intrat destul de timid în intersecţie şi a virat stânga, dar probabil din cauza stresului de a nu fi lovit din dreapta, a uitat să îndrepte înapoi volanul, iar astfel a intrat direct în BMW-ul X5 care oprise exemplar înainte de intersecţie pentru a-i ceda trecerea.
Vedeţi întregul moment regretabil surprins în video-ul mai jos.

Sursa video: Facebook / Accidente rutiere Republica Moldova / Ion Faurean
0
20,571
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!