(VIDEO) O Toyota a fost decopertată şi răsturnată după ce a călcat pe linii rupte de troleibuz în Kiev

19 Mai 2021, 09:32
Redacţia PiataAuto.md
Un incident bizar s-a produs acum două zile în Kiev, capitala Ucrainei. Pe podul nordic al oraşului s-au rupt firele de troleibuz, care au căzut la pământ pe o parte din carosabil. Toţi şoferii ocoleau zona cu firele căzute pe benzile libere, însă un şofer de Toyota Camry nu le-a observat.
Aşa că acesta a continuat să meargă înainte, până când maşina sa a fost prinsă în plasa firelor. De aici încolo firele tensionate au decopertat de-a binelea partea frontală a maşinii, au ridicat-o în aer, iar apoi au şi răsturnat-o pe partea dreaptă la pământ.
Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, şoferul de Toyota tocmai încerca să fugă de la locul accidentului, luând-o l-a sănătoasa. Oamenii legii l-au prins rapid, acesta având semne vizibile de ebrietate. Ulterior, şoferul a încercat să dea vina pe soţia sa, precum că ea ar fi fost la volan, dar nici acest truc n-a mers. Aşa că poliţiştii i-au înaintat şoferului 3 capete de acuzare, printre care şi condusul în stare de ebrietate.
Deci, practic, se poate spune că liniile de troleibuz au „pescuit” un şofer beat în această întâmplare, cu o doză potrivită de umor, desigur. Poţi vedea întreaga întâmplare surprinsă în video-ul de mai jos.
0
4,952
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!