Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O şoferiţă în stare de ebrietate a accidentat două maşini ale poliţiei în Chişinău

1 Mai 2021 - 13:05
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit e raportat de poliţia din Chişinău. O şoferiţă a fost observată aseară în sectorul Botanica al capitalei, conducând automobilul său, un Lexus CT, cu luminile oprite. Aceasta a fost somată să oprească, însă nu s-a conformat cerinţelor agenţilor de patrulare şi şi-a continuat drumul spre sectorul Centru al capitalei.
Aşa că poliţia a pornit în urmărirea ei, şoferiţa refuzând în continuare să oprească. De pe bd. Dacia aceştia au ajuns tocmai până la strada Grenoble, colţ cu Cuza Vodă, unde, pentru a evita producerea unei tragedii, au fost nevoiţi să o oprească cu maşinile de poliţie, în apropierea unei staţii peco. În acel moment, şoferiţa a încercat să evadeze din nou şi a tamponat două maşini ale poliţiei. Evadarea nu i-a reuşit, aşa că aceasta a fost reţinută.
Şoferiţa de 28 de ani abia de putea împleti câteva cuvinte, şi abia se putea ţinea pe picioare, după cum se poate vedea din video-ul de mai jos. Testată alcoolscopic, aceasta s-a dovedit a avea 0.87 mg/L de alcoolemie în aerul expirat.
Acum şoferiţa este cercetată penal pentru condusul în stare de ebrietate avansată, dar şi contravenţional pentru urmărire şi provocarea accidentului rutier.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter