(VIDEO) Poliţia a reţinut un suspect pentru multiple furturi de plăcuţe de înmatriculare de pe automobile

21 Mai 2021, 12:30
Denis Godorozea
Poliţia a raportat despre reţinerea suspectului ce fura plăcuţele de înmatriculare de pe automobile în Chişinău. Infractorul fura predominant plăcuţe de pe automobilele înmatriculate în străinătate, după care se oferea să le returneze proprietarilor, dar contra cost. Suspectul a fost reţinut în momentul când urma să returneze un set de plăcuţe unei noi victime.
Potrivit comunicatului, suspectul, un bărbat în vârstă de 29 ani, locuitor al capitalei, pe parcursul lunii mai a acestui an ar fi sustras mai multe plăcuţe de înmatriculare de pe automobilele înregistrate în străinătate. Acesta lăsa un bileţel cu date de contact pentru a comunica cu victima prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, prin care solicita proprietarilor automobilelor sume de până la 2,000 lei pentru a returna plăcuţele de înmatriculare.
În cadrul cercetărilor şi acţiunilor speciale întreprinse de oamenii legii, au fost acumulate probe şi stabilită implicarea bărbatului în cel puţin 20 cazuri de furt de plăcuţe de înmatriculare. Fiind interogat, bărbatul a recunoscut că a sustras plăcuţele şi urma să le returneze în schimbul unei sume de bani. Pe banii obţinuţi anterior, suspectul a declarat că şi-a cumpărat o motocicletă. Acum acesta a fost reţinut pentru 72 ore, riscând să ajungă după gratii pe un termen de la 5 la 7 ani şi să se aleagă cu o amendă de până la 67,500 lei.
0
1,125
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!