(VIDEO) Precizie milimetrică a unui şofer de camion din Rusia: un Kamaz abia încape pe un pod şubred, dar îl trece aşa

13 Mai 2021, 20:27
Ilie Toma
Rusia cea dură şi nemiloasă începe abia după lacul Baikal, zice înţelepciunea populară a acestei ţări. Or, acolo populaţia e foarte rarefiată, condiţiile naturale foarte dure, iar elementele civilizaţiei, precum drumurile şi podurile sunt vechi şi puţine la număr, iar unele drumuri pot fi folosite doar în sezonul rece, când râurile îngheaţă.
Un şofer de Kamaz din regiunea Zabaikalsk a trebuit să traverseze de curând râul Vitim. Şi pentru că apele nu mai sunt îngheţate, a trebuit să folosească un vechi pod cu structură metalică, dar cu toată partea carosabilă acoperită cu lemn, care se mai ţinea ca vai de el. Şi pentru ca întreg tabloul să fie şi mai înfricoşător, podul nu are nici o balustradă de protecţie. Cu alte cuvinte, dacă ai luat-o un pic mai tare într-una din direcţii, rişti să cazi dramatic în apele râului de dedesubt. Şi acum imaginează-ţi că acest şofer a trecut cu ditamai Kamaz-ul pe el, cu precizie milimetrică!

Vezi mai jos întregul moment, care poate părea înfiorător, dar care pentru aceşti oameni este, cel mai probabil, doar o rutină zilnică.
0
5,085
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!