Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Proprietar de Tesla Model 3, surprins în mişcare pe bancheta din spate, cu maşina în grija Autopilotului

17 Mai 2021 - 09:13
Ilie Toma
Se pare că funcţia de Autopilot a celor de la Tesla şi modul insistent prin care producătorul o promovează ca şi condus autonom îi atrage pe tot mai mulţi americani să se lase complet în nădejdea ei, deşi legea interzice asta şi deşi îşi pun viaţa în pericol.
Un proprietar de Tesla Model 3 din California a fost surprins într-un prim video, inclus mai jos, stând pe bancheta din spate în maşina sa, în timp ce acesta se conduce singură. Primul video a fost făcut la sfârşitul lunii aprilie, iar poliţia s-a autosesizat atunci şi l-a citat pentru a-l amenda, identificându-l pe proprietar drept un oarecare cetăţean pe nume Param Sharma.
Doar că acea primă întâmplare nu i-a fost de învăţătură cetăţeanului american, întrucât la 10 mai acesta a fost surprins făcând exact acelaşi lucru. În seara acelei zile, mai mulţi oameni care l-au observat au sunat la poliţie pentru a semnala cazul, iar într-un final un poliţist din trafic l-a observat, a confirmat vizual fapt comisă şi a încercat să-l oprească. Fireşte, maşina condusă autonom nu a oprit, aşa că Param a sărit la volan pentu a prelua controlul şi a opri maşina.

Fiind la a doua încălcare de acest gen în mai puţin de o lună, şoferul de Tesla a fost arestat pe loc şi a fost a fost acuzat de condus iresponsabil şi neascultarea indicaţiilor ofiţerului. Ancheta este încă în derulare şi termenul exact de închisoare urmează a fi decis de magistraţi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter