(VIDEO) Reglări de conturi în Grecia: un poliţist a distrus maşina şefului său

26 Mai 2021, 09:36
Denis Godorozea
Un incident incredibil a avut loc pe insula Rodos din Grecia, când un poliţist furios a decis să se răzbune pe propriul şef şi să-i distrugă maşina. Poliţistul nu a ezitat să aplice lovituri maşinii cu un baros, ba chiar să avarieze maşina cu propriul pickup. Bineînţeles, în scurt timp poliţistul a fost încătuşat de propriii colegi.
Cazul a fost surprins de camera unui trecător. În imagini vedem cum poliţistul accidentează decapotabila Mercedes-Benz SL cu propriul Mitsubishi L200, după care aplică câteva lovituri şi cu un baros. În consecinţă, maşina a fost avariată grav, având toate elementele caroseriei deteriorate, parbrizul şi luneta sparte, dar probabil şi defecţiuni tehnice la nivel de suspensie, cel puţin.
Incidentul nu s-a încheiat afară, or potrivit informaţiilor furnizate ulterior de oamenii legii, poliţistul a dat buzna în clădirea departamentului de poliţie, unde a ameninţat propriul şef, căpitanul de poliţie, cu răfuială fizică, chiar în faţa colegilor. Ei bine, în scurt timp bărbatul a fost încătuşat. Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului cauzat şi nici motivul scandalului, dar cu certitudine poliţistul va fi dat afară şi va ajunge pe banca acuzaţilor cel puţin pentru deteriorarea proprietăţii private şi pentru ameninţări. Aflat în izolator, poliţistul buclucaş a declarat că regretă faptele şi că este gata să achite prejudiciul cauzat.
0
1,344
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!