Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ruşii au creat un instrumentar digital pentru Lada, cu afişaje clasice de Jiguli

17 Mai 2021 - 15:10
Denis Godorozea
Compania rusească CMGAISD a pregătit un instrumentar de bord digital pentru modelele Lada Vesta şi Xray, cu un grad avansat de personalizare, afişaje de tot soiul, printre care şi un instrumentar cu design clasic, inspirat de la modelele sovietice Jiguli. Instrumentarul va fi disponibil pentru toţi deţinătorii de Vesta şi Xray moderne, nostalgici după modelele clasice AvtoVAZ.
Instrumentarul pregătit de compania rusească poate fi instalat pe toate modelele Vesta şi Xray produse până acum, oferind o colecţie imensă de afişaje originale, inspirate de modelele contemporane Lada, dar şi de modelele clasice VAZ-2101 din anii 1970, cu vitezometru orizontal ce domină aproape toată suprafaţa ecranului. Chiar şi aşa, ruşii au reuşit să includă aici cele mai importante informaţii, ce îşi au locul pe instrumentarele moderne, dar şi un turometru digital. Tot aici este prevăzut şi un computer de bord cu informaţii utile.
Setul de tuning nu este deloc accesibil, însă. Instrumentarul indică un preţ de 44 mii ruble, echivalentul a circa 490 euro. Încă 2,000 ruble (circa 22 euro) clientul va avea să achite pentru sistemul de operare, iar asta fără costurile de manoperă pentru înlocuirea instrumentarului original cu cel digital.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter