Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) S-a strecurat pe acostament pe lângă stâlpii de beton: manevră a unei Skoda pe strada Albişoara din Chişinău

25 Mai 2021 - 19:15
Redacţia PiataAuto.md
Unele manevre, pe lângă faptul că sunt neregulamentare, sunt într-atât de absurd de riscante, încât ajungi să te întrebi la ce bun e nevoie să rişti atât de mult cu provocarea unui accident, doar ca să fii cu o maşină sau două mai înainte în fluxul general de trafic?
O situaţie surprinsă azi de o cameră de bord pe strada Albişoara din Chişinău este exact din acest capitol. O Skoda Octavia rula pe banda stângă în apropiere de întoarcerea spre strada Ismail, bandă de pe care e obligatorie virarea la stânga. Şi pentru ca şoferii să se conformeze, de ceva timp acolo a fost instalat şi un indicator în mijlocul drumului, nemaivorbind de marcaje. Şi totuşi, zi de zi se găsesc şoferi care fac manevre la limită pe acolo.

Cea de azi, însă, a mers dincolo de cele obişnuite. Skoda a mers după indicatorul situat pe drum, trecând între el şi un stâlp de beton ce susţine conductele de deasupra drumului. Practic, maşina a trecut la limită, iar un scurt derapaj în cazul acestei manevre putea duce la un accident urât.

Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter