(VIDEO) Scene de Hollywood în Rusia: un şofer a mers cu maşina cuprinsă de flăcări la pompieri pentru ajutor

12 Mai 2021, 16:41
Denis Godorozea
Un caz haios a fost surprins de mai mulţi participanţi la trafic şi trecători din oraşul Severodvinsk, regiunea rusească Arhanghelsk, când o camionetă cuprinsă de flăcări, rulând cu viteză în plin trafic, a mers pe teritoriul unei subunităţi de pompieri pentru a cere ajutorul în potolirea incendiului. Din fericire, focul a fost stins şi nimeni nu a avut de suferit, nici camioneta nu a suferit defecţiuni grave.
Cazul a avut loc câteva zile în urmă în sânul oraşului Severodvinsk şi a ajuns în centrul atenţiei internauţilor pe reţelele de socializare. Precum în scene desprinse din filmele de acţiune, o camionetă marca GAZelle Next rula cu viteză pe străzile centrale ale oraşului aglomerat, strecurându-se printre automobile în intenţia de a ajunge cât mai rapid la pompieri. Internauţii au poreclit şoferul camionetei "Ghost Rider" şi i-au lăudat ingeniozitatea.
Ulterior presa locală a aflat că deflagraţia a început în platforma camionetei. Când a înţeles că nu poate opri flăcările de sine stătător, şoferul a decis să nu aştepte intervenţia pompierilor şi a mers cu maşina înflăcărată spre cea mai apropiată subunitate de pompieri, unde a şi beneficiat, fireşte, de ajutor. Finalul călătoriei, în clipele când GAZelle a ajuns la destinaţie, a fost surprins de un martor ocular.
1
921
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!