(VIDEO) Sedanul mai mare şi mai puţin puternic a învins break-ul mai mic şi mai puternic: Audi S8 vs Audi RS6

2 Mai 2021, 12:39
Redacţia PiataAuto.md
Un duel cu rezultat neaşteptat a fost oferit de Audi RS6 Avant şi Audi S8. Audi RS6 Avant e un model deja legendar, inclusiv în această nouă generaţie a sa, învingând nemilos tot soiul de modele de înaltă performanţă, chiar şi modele Lamborghini. Dar uite că de această dată, în mod paradoxal, nu l-a putut învinge chiar pe fratele său mai mare şi, aparent, mai greoi.
Or, Audi RS6 scoate 600 CP din motorul său V8 şi e mai uşor decât Audi S8. Pe de altă parte, limuzina S8 scoate 571 CP din acelaşi motor V8, iar pe deasupra mai şi cântăreşte cu peste 100 kg mai mult decât RS6 Avant. Ambele maşini au cutii automate şi ambele au sisteme de tracţiune integrală quattro. Toate componentele acestei ecuaţii ne spun că Audi RS6 ar fi trebuit să iasă învingător. Dar n-a fost aşa.
Audi S8 părea să aibă o aderenţă mai bună la start de fiecare dată, iar în cei 402 metri RS6 nu reuşea să-l ajungă. Rezultatul s-a repetat de trei ori. Chiar dacă am lua în considerare cel mai bun timp anterior al lui RS6 în cadrul duelurilor aceluiaşi canal de YouTube, rezultatul ar fi fost cel mult echivalent, iar S8 n-ar fi pierdut. Aşadar, ditamai sedanul mare, pe nume Audi S8, a demonstrat nişte performanţe dinamice pe care nu le-am fi aşteptat de la o limuzină de această talie!
0
1,242
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!