Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şoferul BMW-ului X5, accidentat ieri în mod bizar într-o intersecţie din Chişinău, a publicat imaginile de pe camera sa de bord

18 Mai 2021 - 14:16
Redacţia PiataAuto.md
Ieri în Chişinău s-a produs un accident, care a devenit viral în mediul online. Un BMW X5, oprit exemplar înaintea unei intersecţii aglomerate, părea să-i cedeze trecerea unui SUV Ford, care venea de pe un drum de unde trebuia să cedeze trecerea, doar că după ce a virat stânga, şoferul Fordului nu a îndreptat volanul, iar maşina a lovit BMW-ul staţionat.
Azi şoferul din BMW X5 a publicat imaginile accidentului surprinse de camera sa de bord. Din aceste imagini aflăm că înaintea BMW-ului mai era un Mercedes-Benz Vito şi, de fapt, conduita rutieră exemplară nu-i aparţinea atât BMW-ului, cât acelui Mercedes din faţă, anume acesta oprind înainte de intersecţie. Dar, asta nu schimbă radical ciudăţenia situaţiei sau scenariul accidentului, respectiv, tot maniera Fordului rămânea cea de neînţeles.
Se pare că la volanul Fordului se afla o domnişoară cu foarte puţină experienţă la volan, din câte spune autorul video-ului. Deoarece daunele au fost relativ minore, aceasta s-a ales cu o amendă de 1200 lei de la poliţie pentru provocarea accidentului, amendă care, achitată în timp de 72 de ore, devine de facto 600 lei, adică vreo 28 de euro.

Nu toţi, însă, ar putea fi la fel de înţelegători faţă de maniera de condus a şoferiţei începătoare. E clar, lipsa de experienţă determină un condus mai stângaci uneori, dar, totuşi, unii ar spune că deţinătorul unui permis de conducere ar trebui să aibă un nivel minim de control al maşinii sale, inclusiv în situaţii mai specifice. Tu ce crezi?

Sursa video: Facebook / Accidente rutiere Republica Moldova / Eugen Monul
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter